Kort over Prag

Prag har den fordel frem for mange andre storbyer, at de fleste seværdigheder og shoppingmuligheder ligger i gåafstand fra hinanden. På kortet nedenfor kan du se, hvor du finder de enkelte steder.

Brug “+” og “-” til at zoome ind og ud på kortet. Hvis du gerne vil se et satellit-foto af Prag, skal du vælge ”Sat.”

Hotels.com

Find de bedste hoteller i Prag

Hos Hotels.com finder du en lang række hoteller i Prag. Vælg blandt gode familiehoteller og lækre luksushoteller

Find det bedste hotel i Prag


Hotels.com kan med sine 80.000 hoteller verden over tilbyde rejsende et af verdens største udbud af hotelværelser. Hotels.com samarbejder både med de store hotelkæder og mindre, selvejede hoteller. Derfor kan Hotels.com også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller ellers melder udsolgt.

DTF Travel

Find de bedste pakkerejser til Prag

DTF Travel har et stort udvalg af pakkerejser til Prag. Derfor er der også gode muligheder for at finde en pakkerejse, der passer dig.

Find den bedste pakkerejse til Prag


DTF Travel tilbyder rejser indenfor en lang række forskellige områder som kør selv ferie, storbyferie og ferie i egen bolig over hele verden.

Supersaver

Find de billigste flybilletter til Prag

Supersaver søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du være sikker på at finde billige flybilletter til Prag.

Find de billigste flybilletter til Prag


Supersaver er en af Skandinaviens største udbydere af rejser. I samarbejde med de store flyselskaber tilbyder Supersaver de bedste priser på flybilletter. Supersaver benytter de sikreste betalingsmåder og de har stillet statsrejsegaranti mod konkurs hos Kammerkollegiet.

Kommentarer er lukket