Kort over Rom

En stor del af Roms seværdigheder og gode shoppingsteder ligger samlet på et lille område omkring centrum. På nedenstående kort kan du se, hvor du finder de enkelte ting.

Brug “+” og “-” til at zoome ind og ud på kortet. Hvis du gerne vil se et satellit-foto af Rom, skal du vælge ”Sat.”

Hotels.com

Find de bedste hoteller i Rom

Hos Hotels.com finder du en lang række hoteller i Rom. Vælg blandt gode familiehoteller og lækre luksushoteller

Find det bedste hotel i Rom


Hotels.com kan med sine 80.000 hoteller verden over tilbyde rejsende et af verdens største udbud af hotelværelser. Hotels.com samarbejder både med de store hotelkæder og mindre, selvejede hoteller. Derfor kan Hotels.com også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller ellers melder udsolgt.

DTF Travel

Find de bedste pakkerejser til Rom

DTF Travel har et stort udvalg af pakkerejser til Rom. Derfor er der også gode muligheder for at finde en pakkerejse, der passer dig.

Find den bedste pakkerejse til Rom


DTF Travel tilbyder rejser indenfor en lang række forskellige områder som kør selv ferie, storbyferie og ferie i egen bolig over hele verden.

Supersaver

Find de billigste flybilletter til Rom

Supersaver søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du være sikker på at finde billige flybilletter til Rom.

Find de billigste flybilletter til Rom


Supersaver er en af Skandinaviens største udbydere af rejser. I samarbejde med de store flyselskaber tilbyder Supersaver de bedste priser på flybilletter. Supersaver benytter de sikreste betalingsmåder og de har stillet statsrejsegaranti mod konkurs hos Kammerkollegiet.

Kommentarer er lukket