Kort over Berlin

Berlin er en af den slags byer, som ikke har noget decideret centrum. Heldigvis er det alligevel nemt at komme rundt. Og på kortet kan du se, hvor de enkelte seværdigheder og shopping-steder ligger.
Berlin kort

Berlin er en stor by uden et decideret centrum. Derfor ligger seværdighederne og shoppingmulighederne også ret spredt, men heldigvis er det nemt at komme rundt i byen.

På kortet nedenfor kan du se, hvor de enkelte seværdigheder, storcentre og markeder ligger.

Brug “+” og “-” til at zoome ind og ud på kortet. Hvis du gerne vil se et satellit-foto af Berlin, skal du vælge ”Sat.”


 

Find de bedste hoteller i Berlin
Hos Hotels.com finder du de bedste hoteller i Berlin. Vælg blandt gode familiehoteller og lækre luksushoteller.

Hotels.com kan med sine 80.000 hoteller verden over tilbyde rejsende et af verdens største udbud af hotelværelser. Hotels.com samarbejder både med de store hotelkæder og mindre, selvejede hoteller. Derfor kan Hotels.com også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller ellers melder udsolgt.

Find de bedste PAKKEREJSER TIL Berlin
DTF Travel har et stort udvalg af pakkerejser til Berlin. Derfor er der også gode muligheder for at finde en pakkerejse, der passer dig.
DTF Travel tilbyder rejser indenfor en lang række forskellige områder som kør selv ferie, storbyferie og ferie i egen bolig over hele verden.
Find de billigste flybilletter til Berlin
Momondo søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du være sikker på at finde de billigste flybilletter til Berlin

Momondo er en gratis fly-søgeside, der finder og sammenligner de seneste priser på fly. På den måde er du sikker på at få de billigste flybilletter.

Find de bedste og billigste
hoteller i flybilletter til pakkerejser til Berlin