Kort over Berlin

Berlin er en stor by uden et decideret centrum. Derfor ligger seværdighederne og shoppingmulighederne også ret spredt, men heldigvis er det nemt at komme rundt i byen.

På kortet nedenfor kan du se, hvor de enkelte seværdigheder, storcentre og markeder ligger.

Brug “+” og “-” til at zoome ind og ud på kortet. Hvis du gerne vil se et satellit-foto af Berlin, skal du vælge ”Sat.”Hotels.com

Find de bedste hoteller i Berlin

Hos Hotels.com finder du en lang række hoteller i Berlin. Vælg blandt gode familiehoteller og lækre luksushoteller.


Hotels.com kan med sine 80.000 hoteller verden over tilbyde rejsende et af verdens største udbud af hotelværelser. Hotels.com samarbejder både med de store hotelkæder og mindre, selvejede hoteller. Derfor kan Hotels.com også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller ellers melder udsolgt.
DTF Travel

Find de bedste pakkerejser til Berlin

DTF Travel har et stort udvalg af pakkerejser til Berlin. Derfor er der også gode muligheder for at finde en pakkerejse, der passer dig.


DTF Travel tilbyder rejser indenfor en lang række forskellige områder som kør selv ferie, storbyferie og ferie i egen bolig over hele verden.
Momondo

Find de billigste flybilletter til Berlin

Momondo søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du være sikker på at finde billige flybilletter til Berlin.


Momondo er en gratis fly-søgeside, der finder og sammenligner de seneste priser på fly. På den måde er du sikker på at få de billigste flybilletter.