Kort over London

London er en stor by, der ikke er helt nem at finde rundt i. Men med nedenstående kort kan du lidt nemmere overskue, hvor den bedste shopping og de mest spændende seværdigheder ligger.

Brug “+” og “-” til at zoome ind og ud på kortet. Hvis du gerne vil se et satellit-foto af London, skal du vælge ”Sat.”Hotels.com

Find de bedste hoteller i London

Hos Hotels.com finder du en lang række hoteller i London. Vælg blandt gode familiehoteller og lækre luksushoteller.


Hotels.com kan med sine 80.000 hoteller verden over tilbyde rejsende et af verdens største udbud af hotelværelser. Hotels.com samarbejder både med de store hotelkæder og mindre, selvejede hoteller. Derfor kan Hotels.com også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller ellers melder udsolgt.
DTF Travel

Find de bedste pakkerejser til London

DTF Travel har et stort udvalg af pakkerejser til London. Derfor er der også gode muligheder for at finde en pakkerejse, der passer dig.


DTF Travel tilbyder rejser indenfor en lang række forskellige områder som kør selv ferie, storbyferie og ferie i egen bolig over hele verden.
Momondo

Find de billigste flybilletter til London

Momondo søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du være sikker på at finde billige flybilletter til London.


Momondo er en gratis fly-søgeside, der finder og sammenligner de seneste priser på fly. På den måde er du sikker på at få de billigste flybilletter.