Kort over London

Londons spændende oplevelser ligger godt spredt ud over hele byen. Heldigvis har London en velfungerende metro. Og på kortet kan du se, hvor de enkelte seværdigheder og shopping-muligheder ligger.
London kort

London er en stor by, der ikke er helt nem at finde rundt i. Men med nedenstående kort kan du lidt nemmere overskue, hvor den bedste shopping og de mest spændende seværdigheder ligger.

Brug “+” og “-” til at zoome ind og ud på kortet. Hvis du gerne vil se et satellit-foto af London, skal du vælge ”Sat.”


 

Find de bedste hoteller i London
Hos Hotels.com finder du de bedste hoteller i London. Vælg blandt gode familiehoteller og lækre luksushoteller.

Hotels.com kan med sine 80.000 hoteller verden over tilbyde rejsende et af verdens største udbud af hotelværelser. Hotels.com samarbejder både med de store hotelkæder og mindre, selvejede hoteller. Derfor kan Hotels.com også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller ellers melder udsolgt.

Find de bedste PAKKEREJSER TIL London
DTF Travel har et stort udvalg af pakkerejser til London. Derfor er der også gode muligheder for at finde en pakkerejse, der passer dig.
DTF Travel tilbyder rejser indenfor en lang række forskellige områder som kør selv ferie, storbyferie og ferie i egen bolig over hele verden.
Find de billigste flybilletter til London
Momondo søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du være sikker på at finde de billigste flybilletter til London

Momondo er en gratis fly-søgeside, der finder og sammenligner de seneste priser på fly. På den måde er du sikker på at få de billigste flybilletter.

Find de bedste og billigste
hoteller i flybilletter til pakkerejser til London