Kort over New York

New York er en stor by. Men heldigvis er de fleste seværdigheder og shoppingsteder samlet på Manhattan, der er meget logisk at finde rundt i.

Du kan enten vælge at gå, eller du kan tage den effektive undergrundsbane, der dækker en stor del af byen.

På kortet nedenfor kan du se, hvor de enkelte seværdigheder og butikker ligger i New York.

Brug “+” og “-” til at zoome ind og ud på kortet. Hvis du gerne vil se et satellit-foto af New York, skal du vælge ”Sat.”Hotels.com

Find de bedste hoteller i New York

Hos Hotels.com finder du en lang række hoteller i New York. Vælg blandt gode familiehoteller og lækre luksushoteller.


Hotels.com kan med sine 80.000 hoteller verden over tilbyde rejsende et af verdens største udbud af hotelværelser. Hotels.com samarbejder både med de store hotelkæder og mindre, selvejede hoteller. Derfor kan Hotels.com også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller ellers melder udsolgt.
DTF Travel

Find de bedste pakkerejser til New York

DTF Travel har et stort udvalg af pakkerejser til New York. Derfor er der også gode muligheder for at finde en pakkerejse, der passer dig.


DTF Travel tilbyder rejser indenfor en lang række forskellige områder som kør selv ferie, storbyferie og ferie i egen bolig over hele verden.
Momondo

Find de billigste flybilletter til New York

Momondo søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du være sikker på at finde billige flybilletter til New York.


Momondo er en gratis fly-søgeside, der finder og sammenligner de seneste priser på fly. På den måde er du sikker på at få de billigste flybilletter.