Kort over Paris

En stor del af Paris' seværdigheder og butikker ligger omkring Seinens bredder. På kortet kan du se alt det bedste, som Paris har at byde på.
Paris kort

Paris er fyldt med spændende seværdigheder og god shopping. En del ligger omkring Champs-Elysées og ved Seinens bredder. På kortet nedenfor kan du se præcist, hvor de enkelte ting ligger.

Brug “+” og “-” til at zoome ind og ud på kortet. Hvis du gerne vil se et satellit-foto af Paris, skal du vælge ”Sat.”


 

Find de bedste hoteller i Paris
Hos Hotels.com finder du de bedste hoteller i Paris. Vælg blandt gode familiehoteller og lækre luksushoteller.

Hotels.com kan med sine 80.000 hoteller verden over tilbyde rejsende et af verdens største udbud af hotelværelser. Hotels.com samarbejder både med de store hotelkæder og mindre, selvejede hoteller. Derfor kan Hotels.com også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller ellers melder udsolgt.

Find de bedste PAKKEREJSER TIL Paris
DTF Travel har et stort udvalg af pakkerejser til Paris. Derfor er der også gode muligheder for at finde en pakkerejse, der passer dig.
DTF Travel tilbyder rejser indenfor en lang række forskellige områder som kør selv ferie, storbyferie og ferie i egen bolig over hele verden.
Find de billigste flybilletter til Paris
Momondo søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du være sikker på at finde de billigste flybilletter til Paris

Momondo er en gratis fly-søgeside, der finder og sammenligner de seneste priser på fly. På den måde er du sikker på at få de billigste flybilletter.

Find de bedste og billigste
hoteller i flybilletter til pakkerejser til Paris