Kort over Prag

Prag er en by, hvor de mange spændende seværdigheder og shopping-muligheder ligger på begge sider af floden Moldau (også kaldet Vltava). På kortet kan du se, hvor du finder begge dele.
Prag kort

Prag har den fordel frem for mange andre storbyer, at de fleste seværdigheder og shoppingmuligheder ligger i gåafstand fra hinanden. På kortet nedenfor kan du se, hvor du finder de enkelte steder.

Brug “+” og “-” til at zoome ind og ud på kortet. Hvis du gerne vil se et satellit-foto af Prag, skal du vælge ”Sat.”


 

Find de bedste hoteller i Prag
Hos Hotels.com finder du de bedste hoteller i Prag. Vælg blandt gode familiehoteller og lækre luksushoteller.

Hotels.com kan med sine 80.000 hoteller verden over tilbyde rejsende et af verdens største udbud af hotelværelser. Hotels.com samarbejder både med de store hotelkæder og mindre, selvejede hoteller. Derfor kan Hotels.com også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller ellers melder udsolgt.

Find de bedste PAKKEREJSER TIL Prag
DTF Travel har et stort udvalg af pakkerejser til Prag. Derfor er der også gode muligheder for at finde en pakkerejse, der passer dig.
DTF Travel tilbyder rejser indenfor en lang række forskellige områder som kør selv ferie, storbyferie og ferie i egen bolig over hele verden.
Find de billigste flybilletter til Prag
Momondo søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du være sikker på at finde de billigste flybilletter til Prag

Momondo er en gratis fly-søgeside, der finder og sammenligner de seneste priser på fly. På den måde er du sikker på at få de billigste flybilletter.

Find de bedste og billigste
hoteller i flybilletter til pakkerejser til Prag