Kort over Rom

I Rom er de fleste seværdigheder og shopping-muligheder samlet på et forholdsvis lille område. Så det er nemt at komme fra det ene sted til det andet. På kortet kan du se, hvor du finder de enkelte ting.
Rom kort

En stor del af Roms seværdigheder og gode shoppingsteder ligger samlet på et lille område omkring centrum. På nedenstående kort kan du se, hvor du finder de enkelte ting.

Brug “+” og “-” til at zoome ind og ud på kortet. Hvis du gerne vil se et satellit-foto af Rom, skal du vælge ”Sat.”


 

Find de bedste hoteller i Rom
Hos Hotels.com finder du de bedste hoteller i Rom. Vælg blandt gode familiehoteller og lækre luksushoteller.

Hotels.com kan med sine 80.000 hoteller verden over tilbyde rejsende et af verdens største udbud af hotelværelser. Hotels.com samarbejder både med de store hotelkæder og mindre, selvejede hoteller. Derfor kan Hotels.com også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller ellers melder udsolgt.

Find de bedste PAKKEREJSER TIL Rom
DTF Travel har et stort udvalg af pakkerejser til Rom. Derfor er der også gode muligheder for at finde en pakkerejse, der passer dig.
DTF Travel tilbyder rejser indenfor en lang række forskellige områder som kør selv ferie, storbyferie og ferie i egen bolig over hele verden.
Find de billigste flybilletter til Rom
Momondo søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du være sikker på at finde de billigste flybilletter til Rom

Momondo er en gratis fly-søgeside, der finder og sammenligner de seneste priser på fly. På den måde er du sikker på at få de billigste flybilletter.

Find de bedste og billigste
hoteller i flybilletter til pakkerejser til Rom