Shopping i Berlin

Generelt ligger prisniveauet i Berlin lidt under de danske priser. Ting som kameraer og andre elektriske apparater kan ofte med fordel købes i Berlin. Det kan f.eks. være i Saturn-kæden, der har butikker i Postdamer Arkaden og på Alexanderplatz.

Der ligger også en række stormagasiner i Berlin. Det mest fremtrædende er KaDeWe, der med sine 60.000 m2 fordelt på syv etager også er Europas største.

KaDeWe blev indviet tilbage i 1907, og i dag kan du købe alt fra porcelæn til kosmetik.

Paradis for madelskere

Stormagasinet er også et sandt paradis for madelskere. På sjette etage er der alt indenfor mad og drikke. Du kan bl.a. vælge mellem 800 brødsorter, 1.000 forskellige pølser og ikke mindre end 1.700 forskellige oste. Og så er der masser af muligheder for smagsprøver overalt på etagen.

Berlin har også sin andel af loppemarkeder, hvor du har mulighed for at gøre nogle rigtig gode fund. De fleste af dem afholdes i weekenden.

Blandt de bedste er Kunst- und Nostalgiemarkt ved Museumsinsel, Flohmarkt am Arkonaplatz og ikke mindst Grosser Berliner Trödel- und Kunstmarkt på Strasse de 17. Juni i parken Tiergarten.

Desuden er der overalt i byen en række julemarkeder i december. Her kan du smage vafler eller pølser med en kop Glühwein til.

Hotels.com

Find de bedste hoteller i Berlin

Hos Hotels.com finder du en lang række hoteller i Berlin. Vælg blandt gode familiehoteller og lækre luksushoteller

Find det bedste hotel i Berlin


Hotels.com kan med sine 80.000 hoteller verden over tilbyde rejsende et af verdens største udbud af hotelværelser. Hotels.com samarbejder både med de store hotelkæder og mindre, selvejede hoteller. Derfor kan Hotels.com også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller ellers melder udsolgt.

DTF Travel

Find de bedste pakkerejser til Berlin

DTF Travel har et stort udvalg af pakkerejser til Berlin. Derfor er der også gode muligheder for at finde en pakkerejse, der passer dig.

Find den bedste pakkerejse til Berlin


DTF Travel tilbyder rejser indenfor en lang række forskellige områder som kør selv ferie, storbyferie og ferie i egen bolig over hele verden.

Supersaver

Find de billigste flybilletter til Berlin

Supersaver søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du være sikker på at finde billige flybilletter til Berlin.

Find de billigste flybilletter til Berlin


Supersaver er en af Skandinaviens største udbydere af rejser. I samarbejde med de store flyselskaber tilbyder Supersaver de bedste priser på flybilletter. Supersaver benytter de sikreste betalingsmåder og de har stillet statsrejsegaranti mod konkurs hos Kammerkollegiet.

Kommentarer er lukket