Shopping i New York

New York er en fantastisk shopping-by for alle. Du kan handle i de mest eksklusive butikker og i små, spændende niche-butikker. Og så har byen også både en kæmpe legetøjsbutik og en fantastisk Apple flagship store.
New York shopping

Der er bare noget med shopping og storbyferie i New York. De to ting hænger på en eller anden måde uløseligt sammen.

I byen finder du da også alt hvad hjertet kan begære. Også ting som du aldrig havde drømt om, at du kunne få brug for.

Fifth AvenuePå Fifth Avenue finder du alle de dyre mærker. Godt nok ligger der også butikker som H&M og Zara, men ellers er det butikker for dem med mange penge, som er fremherskende.

Her er bl.a. stormagasinet Saks Fifth Avenue, der sælger tøj til de fine herrer og damer. Vil du hellere have japansk minimalisme, så finder du alt fra japanske møbler til japansk børnetøj i Takashimaya.

Er Fifth Avenue ikke eksklusivt nok for dig, så bør du besøge Madison Avenue i stedet. Her er også færre turister. Vil du købe noget, kræver det dog, at du har den store pung med.

For børn og legebørn

Børnene vil elske et besøg i FAO Schwarz, hvor du finder alt indenfor dukker og bamser; nogle af dem i næsten naturlig størrelse. Du har også mulighed for at designe din helt egen Muppet Show dukke.

Apple Flagship Store i New YorkLige ved siden af ligges Apples flagship store. Udefra ser den ikke ud af noget særligt. Det er bare en stor glaskasse. Men tager du trappen ned, kommer du til et eldorado for Apple-fans.

Her er alle de produkter, som firmaet kan tilbyde, og når nye produkter lanceres, er køen udenfor da også ofte flere hundrede meget lang.

Synes du, at det er for dyrt at købe tøj i New York, kan du i stedet tage ca. 80 km nord for Manhattan. Her ligger outlet-shoppingcenter Woodbury Common, der har 220 mærkevarebutikker med stærkt nedsatte priser. Der går busser dertil fra New Yorks busterminal flere gange dagligt.

Find de bedste hoteller i New York
Hos Hotels.com finder du de bedste hoteller i New York. Vælg blandt gode familiehoteller og lækre luksushoteller.

Hotels.com kan med sine 80.000 hoteller verden over tilbyde rejsende et af verdens største udbud af hotelværelser. Hotels.com samarbejder både med de store hotelkæder og mindre, selvejede hoteller. Derfor kan Hotels.com også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller ellers melder udsolgt.

Find de bedste PAKKEREJSER TIL New York
DTF Travel har et stort udvalg af pakkerejser til New York. Derfor er der også gode muligheder for at finde en pakkerejse, der passer dig.
DTF Travel tilbyder rejser indenfor en lang række forskellige områder som kør selv ferie, storbyferie og ferie i egen bolig over hele verden.
Find de billigste flybilletter til New York
Momondo søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du være sikker på at finde de billigste flybilletter til New York

Momondo er en gratis fly-søgeside, der finder og sammenligner de seneste priser på fly. På den måde er du sikker på at få de billigste flybilletter.

Find de bedste og billigste
hoteller i flybilletter til pakkerejser til New York