Shopping i Paris

Er der en by, der er indbegrebet af luksus, så er det Paris. Her finder du da også både små specialbutikker med alt fra oste til gaver og stormagasiner med alle de kendte mærkevarer.

Den største samling af haute couture finder du på Seinens venstre bred. Her er klassiske mærker som Giorgio Armani, Pierre Cardin, Chanel, Yves Saint Laurent og Christian Dior. De fleste af butikkerne ligger på eller nær Rue du Faubourg-St-Honoré.

På den anden side af Seinen ligger bl.a. stormagasinet Le Bon Marché, der er tegnet af Eiffeltårnet skaber Gustav Eiffel. Stormagasinet er særligt kendt for deres fine fødevareafdeling.

Nyt og gammelt

Er du mere udkig efter gør-det-selv udstyr, så er BHV stedet at finde det. Det nyeste indenfor computerudstyr finder du i FNAC Digitale, mens Virgin Megastore kan tilbyde alt indenfor musik.

Paris har også flere spændende markeder. På Marché de la Porte de Vanves kan du gå på jagt efter postkort, bøger, porcelæn og ikke mindst musikinstrumenter, mens oste og andre kvalitetsprodukter sælges på Rue Mouffetard markedet.

Skal du have lidt billig souvenir med hjem, fås det bedst på Rue de Rivoli. I den anden ende af prisskalaen er der Cartier på f.eks. Rue de la Paix, der er leveringsdygtig i kostbare smykker.

Hotels.com

Find de bedste hoteller i Paris

Hos Hotels.com finder du en lang række hoteller i Paris. Vælg blandt gode familiehoteller og lækre luksushoteller

Find det bedste hotel i Paris


Hotels.com kan med sine 80.000 hoteller verden over tilbyde rejsende et af verdens største udbud af hotelværelser. Hotels.com samarbejder både med de store hotelkæder og mindre, selvejede hoteller. Derfor kan Hotels.com også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller ellers melder udsolgt.

DTF Travel

Find de bedste pakkerejser til Paris

DTF Travel har et stort udvalg af pakkerejser til Paris. Derfor er der også gode muligheder for at finde en pakkerejse, der passer dig.

Find den bedste pakkerejse til Paris


DTF Travel tilbyder rejser indenfor en lang række forskellige områder som kør selv ferie, storbyferie og ferie i egen bolig over hele verden.

Supersaver

Find de billigste flybilletter til Paris

Supersaver søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du være sikker på at finde billige flybilletter til Paris.

Find de billigste flybilletter til Paris


Supersaver er en af Skandinaviens største udbydere af rejser. I samarbejde med de store flyselskaber tilbyder Supersaver de bedste priser på flybilletter. Supersaver benytter de sikreste betalingsmåder og de har stillet statsrejsegaranti mod konkurs hos Kammerkollegiet.

Kommentarer er lukket