Shopping i Paris

Går du efter alle de populære luksusmærker, så er Paris helt sikkert byen for dig. Men det behøver heldigvis ikke at være dyrt at handle i Paris, for byen har også masser af små, spændende specialbutikker.
Paris shopping

Er der en by, der er indbegrebet af luksus, så er det Paris. Her finder du da også både små specialbutikker med alt fra oste til gaver og stormagasiner med alle de kendte mærkevarer.

Modehuse i ParisDen største samling af haute couture finder du på Seinens venstre bred.

Her er klassiske mærker som Giorgio Armani, Pierre Cardin, Chanel, Yves Saint Laurent og Christian Dior. De fleste af butikkerne ligger på eller nær Rue du Faubourg-St-Honoré.

På den anden side af Seinen ligger bl.a. stormagasinet Le Bon Marché, der er tegnet af Eiffeltårnet skaber Gustav Eiffel. Stormagasinet er særligt kendt for deres fine fødevareafdeling.

Nyt og gammelt

Er du mere udkig efter gør-det-selv udstyr, så er BHV stedet at finde det. Det nyeste indenfor computerudstyr finder du i FNAC Digitale, mens Virgin Megastore kan tilbyde alt indenfor musik.

Marché de la Porte de VanvesParis har også flere spændende markeder. På Marché de la Porte de Vanves kan du gå på jagt efter postkort, bøger, porcelæn og ikke mindst musikinstrumenter, mens oste og andre kvalitetsprodukter sælges på Rue Mouffetard markedet.

Skal du have lidt billig souvenir med hjem fra din storbyrejse, fås det bedst på Rue de Rivoli. I den anden ende af prisskalaen er der Cartier på f.eks. Rue de la Paix, der er leveringsdygtig i kostbare smykker.

Find de bedste hoteller i Paris
Hos Hotels.com finder du de bedste hoteller i Paris. Vælg blandt gode familiehoteller og lækre luksushoteller.

Hotels.com kan med sine 80.000 hoteller verden over tilbyde rejsende et af verdens største udbud af hotelværelser. Hotels.com samarbejder både med de store hotelkæder og mindre, selvejede hoteller. Derfor kan Hotels.com også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller ellers melder udsolgt.

Find de bedste PAKKEREJSER TIL Paris
DTF Travel har et stort udvalg af pakkerejser til Paris. Derfor er der også gode muligheder for at finde en pakkerejse, der passer dig.
DTF Travel tilbyder rejser indenfor en lang række forskellige områder som kør selv ferie, storbyferie og ferie i egen bolig over hele verden.
Find de billigste flybilletter til Paris
Momondo søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du være sikker på at finde de billigste flybilletter til Paris

Momondo er en gratis fly-søgeside, der finder og sammenligner de seneste priser på fly. På den måde er du sikker på at få de billigste flybilletter.

Find de bedste og billigste
hoteller i flybilletter til pakkerejser til Paris