Shopping i Prag

Shopping er måske ikke lige det første, som man tænker på, når turen går til Prag. Men faktisk er det muligt at gøre nogle gode kup i både de store mærkevarebutikker og på de små markeder.
Prag shopping

Selvom Prag ikke er så billigt, som den byen har været, så er det stadig muligt at gøre nogle rige gode indkøbskup.

Før Fløjlsrevolutionen i 1989 var der et meget begrænset antal udenlandske varer i Prag.

Shoppingcenter i PragI dag ser det dog helt anderledes ud. Her har alle de store europæiske og amerikanske kæder butikker i byen.

Og du kan da også uden problemer kombinere en billig storbyferie med at shoppe i specialforretningerne og stormagasinerne, der ligger i Prags indkøbsgader.

Det mest kendte stormagasin i Prag er Kotva midt i centrum. Fordelt på fire etager finder du et stort udvalg af vestlige varer som elektronik og mode.

Bílá Labut´ er et andet populært stormagasin. Bygningen var i øvrigt den først i Prag med rulletrappe.

Og skal du have noget til børnene, så er Detsky Dum et besøg værd. Det er et helt stormagasin udelukkende med børneartikler.

Markeder

I den anden ende af skalaen er de traditionelle markeder, hvor du kan købe alt fra frugt og grønt til russisk kaviar og brugte biler. De to mest kendte markeder er Havel og Holesovice.

Loppemarked i PragPrag har også mere traditionelle loppemarkeder. Det bedste er Bustehrad Collector’s Market, der ligger tæt ved Lidice.

Befinder du dig i Prag omkring juletid, så bør du besøge det store julegavemarked på Stáromestské nám.

Endelig kan du også købe god souvenir overalt i Prag. Du kan bl.a. gøre nogle rigtig gode fund indenfor trælegetøj, antikviteter, porcelæn og krystal.

Find de bedste hoteller i Prag
Hos Hotels.com finder du de bedste hoteller i Prag. Vælg blandt gode familiehoteller og lækre luksushoteller.

Hotels.com kan med sine 80.000 hoteller verden over tilbyde rejsende et af verdens største udbud af hotelværelser. Hotels.com samarbejder både med de store hotelkæder og mindre, selvejede hoteller. Derfor kan Hotels.com også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller ellers melder udsolgt.

Find de bedste PAKKEREJSER TIL Prag
DTF Travel har et stort udvalg af pakkerejser til Prag. Derfor er der også gode muligheder for at finde en pakkerejse, der passer dig.
DTF Travel tilbyder rejser indenfor en lang række forskellige områder som kør selv ferie, storbyferie og ferie i egen bolig over hele verden.
Find de billigste flybilletter til Prag
Momondo søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du være sikker på at finde de billigste flybilletter til Prag

Momondo er en gratis fly-søgeside, der finder og sammenligner de seneste priser på fly. På den måde er du sikker på at få de billigste flybilletter.

Find de bedste og billigste
hoteller i flybilletter til pakkerejser til Prag