Shopping i Rom

Historisk set har de bedste håndværkere søgt mod Rom. Og det skinner stadig igennem i dag, hvor du kan finde fantastiske, håndlavede produkter indenfor tøj, brugskunst og kunsthåndværk. Og så kan byen også byde på alt fra dyrt mærketøj til spændende loppefund.
Rom shopping

Siden tidernes morgen har Rom været centrum for en meget stor del af verdenshandlen.

I Roms storhedstid flyttede alle de bedste håndværkere til byen, hvor de var med til at forarbejde materialer, der kom ind fra selv de fjerneste egne af Det Romerske Imperium.

Pottemager i ItalienOg selv den dag i dag har Rom stadig en stærk tradition for godt håndværk.

Naturligvis har den moderne udvikling gjort en del af arbejdet overflødigt, men du kan stadig finde bl.a. godt kunsthåndværk og brugskunst fra en række kendte designere i Rom. Det bedste sted at søge er Palazzo delle Esposizioni.

I Rom finder du ikke så mange stormagasiner i forhold til mange andre byer. Vil du gerne have mange butikker samlet på ét sted, kan du tage til indkøbscentret Cinecittá Duo Centro Commerciale, der har ca. 100 forskellige butikker.

Mode og markeder

Italien er kendt for sin mode, der ikke ligefrem er billig. Du kan dog finde tøj fra de kendte, italienske modehus som Gucci, Prada og Giorgio Armani til en billigere pris end mange andre steder. Det største udvalg er omkring Den Spanske Trappe.

Elsker du markeder, så er du kommet til det rette sted. Rom er fyldt med markeder, der sælger alt mellem himmel og jord.

Alt indenfor fødevarer finder du på Campo de’Fiori. På Porta Portese markedet kan du finde alt fra gammelt skrammel til små, gode loppefund. Og på Mercato delle Stampe sælges der gamle bøger.

Find de bedste hoteller i Rom
Hos Hotels.com finder du de bedste hoteller i Rom. Vælg blandt gode familiehoteller og lækre luksushoteller.

Hotels.com kan med sine 80.000 hoteller verden over tilbyde rejsende et af verdens største udbud af hotelværelser. Hotels.com samarbejder både med de store hotelkæder og mindre, selvejede hoteller. Derfor kan Hotels.com også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller ellers melder udsolgt.

Find de bedste PAKKEREJSER TIL Rom
DTF Travel har et stort udvalg af pakkerejser til Rom. Derfor er der også gode muligheder for at finde en pakkerejse, der passer dig.
DTF Travel tilbyder rejser indenfor en lang række forskellige områder som kør selv ferie, storbyferie og ferie i egen bolig over hele verden.
Find de billigste flybilletter til Rom
Momondo søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du være sikker på at finde de billigste flybilletter til Rom

Momondo er en gratis fly-søgeside, der finder og sammenligner de seneste priser på fly. På den måde er du sikker på at få de billigste flybilletter.

Find de bedste og billigste
hoteller i flybilletter til pakkerejser til Rom