Storbyferie i Barcelona

Barcelona er godt nok ikke hovedstaden i Spanien. Men det afholder ikke byen fra at have masser af spændende seværdigheder, lækker mad og interessant shopping. Og så ligger byen lige ved havet, så det faktisk er muligt at kombinere en storbyferie med en badeferie.
Barcelona

Det er muligt, at Barcelona ikke er hovedstaden i Spanien. Men på mange måder overgår den alligevel Madrid.

I Barcelona finder du alt det, som du kan ønske dig af en god storbyferie. Der er fantastiske seværdigheder, den lækreste mad og ikke mindst fine shoppingmuligheder.

Barcelona strandOg så ligger Barcelona jo også lige ved vandet, således at du faktisk kan kombinere din storbyferie med en badeferie, hvis det er det, som du ønsker.

Barcelona ligger også langt sydpå i Europa, så du kan forvente sol det meste af året.

Selv om vinteren og i det tidligere forår kan du regne med temperaturer, der er noget mere behagelige end dem, som du finder i Danmark på samme tid.

Billig storbyferie i Barcelona

En storbyferie i Barcelona kan sagtens gøres forholdsvis billigt. Det er muligt at spise på glimrende restauranter, uden at det behøver at koste en formue. Specielt er der mange penge at spare ved at vælge dagens ret (der normalt består af tre forskellige retter). Den kan ofte fås til omkring 100 kroner.

Der er en del flyselskaber, der flyver til Barcelona; ikke mindst lavprisselskaber. Så er du lidt fleksibel, kan du ofte finde flybilletter til en god pris.

I højsæsonen koster et hotel i Barcelona fra omkring 400 kroner. Her bor du så ikke lige midt i centrum, men med Barcelonas velfungerende metro, er det ikke det store problem.

Vil du bo centralt ved f.eks. Barri Gótic eller Ramblaen, skal du regne med at komme af med et par hundrede kroner mere.

Find de bedste hoteller i Barcelona
Hos Hotels.com finder du de bedste hoteller i Barcelona. Vælg blandt gode familiehoteller og lækre luksushoteller.

Hotels.com kan med sine 80.000 hoteller verden over tilbyde rejsende et af verdens største udbud af hotelværelser. Hotels.com samarbejder både med de store hotelkæder og mindre, selvejede hoteller. Derfor kan Hotels.com også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller ellers melder udsolgt.

Find de bedste PAKKEREJSER TIL Barcelona
DTF Travel har et stort udvalg af pakkerejser til Barcelona. Derfor er der også gode muligheder for at finde en pakkerejse, der passer dig.
DTF Travel tilbyder rejser indenfor en lang række forskellige områder som kør selv ferie, storbyferie og ferie i egen bolig over hele verden.
Find de billigste flybilletter til Barcelona
Momondo søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du være sikker på at finde de billigste flybilletter til Barcelona

Momondo er en gratis fly-søgeside, der finder og sammenligner de seneste priser på fly. På den måde er du sikker på at få de billigste flybilletter.

Find de bedste og billigste
hoteller i flybilletter til pakkerejser til Barcelona