Storbyferie i Paris

Byernes by Paris har alt. Du kan opleve spændende seværdigheder, se kunst i absolut verdensklasse, shoppe alt hvad du overhoved kan forestille dig og spise på de bedste restauranter. Alt sammen på en forlænget weekend i Paris.
Paris

Paris bliver også kaldt ”Byernes by”. Og det er da heller ikke uden grund. Hovedstaden i Frankrig har alt det, som du kan ønske dig på en storbyferie; hvad enten du er til kunst, romantik, seværdigheder eller god mad.

Mona LisaI løbet af en forlænget weekend i Paris, kan du opleve Mona Lisas mystiske smil på kunstmuseet Louvre, nyde udsigten fra Paris’ vartegn Eiffeltårnet og være romantisk i bydelen Montmartre.

Eller også kan du bare tilbringe dagen med at kigge på mennesker fra en af byens utallige caféer.

God mad og shopping

Elsker du god mad? Så er du også kommet til den rette by, for Paris har en lang række fantastiske restauranter, hvor du kan smage på den franske kogekunst i selskab med et godt glas fransk rødvin.

Loppemarked i ParisParis er også en fantastisk shoppingby. Her finder du alle de største modehuse omkring Champs-Elysées.

Skal det være noget billigere, kan du i stedet besøge de mange loppemarkeder, hvor du kan gøre gode fund.

Udover tøjbutikker, er der også en række spænde indretningsbutikker med alt til hjemmet, antikvitetshandlere, gallerier og ikke mindst delikatesseforretninger.

Billig storbyferie i Paris

Paris ligger ikke blandt de billigste steder at tage på storbyferie. Og det gælder både rejsen dertil, opholdet og shopping.

Det betyder dog ikke, at du ikke kan sammensætte en billig storbyrejse til Paris. Du skal bare lede lidt længere.

En af de ting, der gør rejsen til Paris dyr, er at der ikke er så stor konkurrence på flybilletter som f.eks. til London eller Berlin. Og mindre konkurrence giver desværre dyrere flybilletter.

Hotellerne er heller ikke de billigste. Du kan dog finde flere centralt placerede hoteller i omegnen af 400 kroner. Og ofrer du omkring 1.000 kroner pr. nat, kan du bo på et godt 4-stjernet hotel.

Naturligvis har Paris også sin andel af luksushoteller. Så er du villig til at ofre i omegne af 5.000 kroner for en nat, kan du opleve det ypperste indenfor fransk luksus.