Storbyferie i Prag

Prag er blevet en af danskernes foretrukne storbyer. Og det er der da heller ikke noget at sige til. For udover det er en spændende storby, så kommer du også rigtig langt for dine penge i Prag.
Prag

På forholdsvis kort tid er Prag blevet et af danskernes foretrukne rejsemål, når de skal på storbyferie.

Og det er der da heller ikke noget at sige til, for med de lave priser i byen, kan du komme forholdsvis langt for dine penge.

Godt nok er det ikke sådan mere, at du nærmest får alt forærende. Priserne er steget, men de er stadig langt under de priser, som du oplever i mange andre, europæiske storbyer.

Øl i PragDe lave priser gør også, at du kan shoppe mere, spise bedre og ikke mindst drikke nogen store øl, uden at noget af det kommer til at koste dig en formue.

Så vil du have noget for dine penge, når du skal på storbyferie, så er Prag helt klart et godt valg.

Men Prag er ikke kun lave priser. Byen har også en række spændende seværdigheder, så der også er masser at se og opleve.

Billig storbyferie i Prag

De lave priser slår ikke kun igennem, når det gælder shopping og restaurationsbesøg. Også overnatninger er billigere end mange andre steder.

Du kan finde hotelværelser helt ned til 200 kroner. Og vil du bo tæt på centrum af Prag, så kan det gøres for godt 400 kroner for et glimrende turisthotel. Naturligvis er det også muligt at finde dyrere hotelværelser, der så til gengæld giver endnu højere standard.

De lave priser i Prag slår desværre ikke helt igennem på flybilletten. Konkurrence på flyvninger er ikke så stor, og det giver dyrere priser.

Det er dog muligt at finde returbilletter ned til omkring 1.000 kroner, hvis du kigger dig lidt for og ellers er fleksibel.

Du kan naturligvis også vælge at køre de godt 800 km i bil, men besparelsen er nok forholdsvis begrænset i forhold til tidsforbruget. Så med mindre du tager et stop i Prag på vejen hjem fra Sydeuropa, er en flyvning nok at foretrække.