Storbyferie i Berlin

Berlin er en fantastisk storby at besøge. Hvad enten du tager dertil med fly eller bil, så kommer du en storby med spændende historie, interessant kultur og masser af gourmetmad og natteliv.
Berlin

En storbyferie i Berlin er på én gang mødet med nyt og gammelt. En lang af de interessante seværdigheder stammer fra enten 2. Verdenskrig eller den efterfølgende Kolde Krig.

Moderne BerlinMen samtidig er der også kommet mange nye bygninger til siden genforeningen mellem Øst- og Vestberlin. I lang tid har Berlin været én stor byggeplads med det ene arkitektoniske mesterværk efter det andet.

Og byggeriet er stadig ikke tilendebragt, så der er altid noget nyt at opleve selv efter flere besøg i Berlin.

Museer og natteliv i topklasse

Byen har også en lang række spændende museer med moderne kunst i den absolutte verdensklasse.

Natteliv i BerlinNattelivet hører ligeledes blandt det allerbedste i hele Europa.

Mange af de nyeste tendenser kommer først til Berlin for derefter at sprede sig til de andre, europæiske storbyer.

Endelig har Berlin den fordel, at byen ligger i køreafstand fra Danmark. Så det er faktisk en mulighed i stedet for at flyve.

Billig storbyferie i Berlin

Berlin er en af de billigste storbyer i Europa at komme til. Og der er endda en række forskellige muligheder for transport.

Du kan vælge landjorden i enten egen bil eller bus. Der er 440 km fra København til Berlin. Og dertil skal der bruges tid på færgen mellem Gedser og Rostock.

Den billigste løsning er umiddelbart at tage bussen. En returbillet kan som regel fås til omkring 600 kroner tur/retur. Ulempen er at rejsetiden er på omkring 7-8 timer.

Bilen er en lidt dyrere men også hurtigere løsning. Og sørger I for at køre flere sammen, kan det faktisk gøres forholdsvis billigt.

Endelig er der muligheden for at flyve. Og selvom det umiddelbart lyder som den dyreste løsning, så er det ikke sikkert at det er det. For der er stor konkurrence på flyvninger til Berlin, og det er ikke urealistisk at finde en returbillet helt ned til 500 kroner. Og så er transporttiden i fly kun godt en time mod de 7-8 timer i bus.

Udover det er billigt at komme til Berlin, så er det også meget rimelige priser, der er på overnatning. Et værelse på et centralt beliggende hotel kan fås det helt ned omkring 200 kroner pr. nat. Og ofrer du lidt mere, får du virkelig meget hotel for pengene.

Så alt i alt er Berlin en af de bedste løsninger, hvis du er på jagt efter en billig storbyferie.

Find de bedste hoteller i Berlin
Hos Hotels.com finder du de bedste hoteller i Berlin. Vælg blandt gode familiehoteller og lækre luksushoteller.

Hotels.com kan med sine 80.000 hoteller verden over tilbyde rejsende et af verdens største udbud af hotelværelser. Hotels.com samarbejder både med de store hotelkæder og mindre, selvejede hoteller. Derfor kan Hotels.com også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller ellers melder udsolgt.

Find de bedste PAKKEREJSER TIL Berlin
DTF Travel har et stort udvalg af pakkerejser til Berlin. Derfor er der også gode muligheder for at finde en pakkerejse, der passer dig.
DTF Travel tilbyder rejser indenfor en lang række forskellige områder som kør selv ferie, storbyferie og ferie i egen bolig over hele verden.
Find de billigste flybilletter til Berlin
Momondo søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du være sikker på at finde de billigste flybilletter til Berlin

Momondo er en gratis fly-søgeside, der finder og sammenligner de seneste priser på fly. På den måde er du sikker på at få de billigste flybilletter.

Find de bedste og billigste
hoteller i flybilletter til pakkerejser til Berlin