Storbyferie i London

Seværdighederne er i absolut topklasse i London. Og det samme er de spændende shopping-muligheder og den interessant teater-kultur. Selv maden, som ikke ligefrem tidligere var en grund til at tage til London, er nu på meget højt niveau.
London

En storbyferie i London har alt det, som du kan ønske dig, når du trænger til at få nogle andre oplevelser i et par dage.

BowlerPå et weekendophold i London kan du opleve alt fra punkere med orange hanekam og sikkerhedsnåle i næsen til snobbede forretningsmænd med bowler og stiv overlæbe.

Byen er også sammensat af en lang række forskellige, multietniske befolkningsgrupper, hvilket også smitter af på byens restauranter. Her kan du spise mad fra hele verden.

London er også rig på seværdigheder. En lang række af dem stammer tilbage fra gammel tid, men der er også kommet nye til de seneste par år. Mest imponerende er det gigantiske pariserhjul London Eye, der efterhånden er mere kendt end klokketårnet Big Ben.

Kunst og kultur

For de kunstinteresserede er der også masser at tage sig til i London. I byen finder du et utal af museer og gallerier. Du kan finde begge dele over hele byen, men den største koncentration er omkring South Bank, hvor kunstmuseet Tate Modern må fremhæves som det bedste.

West EndDu må heller ikke snyde dig selv for en musical- eller teaterforestilling i teaterkvarteret West End. Her spiller konstant et hav af forskellige forestillinger, hvor enkelte er så populære, at de har spillet uafbrudt i årtier.

Endelig er der shopping, som London har i alle mulige afskygninger; fra de hippe designerbutikker i Notting Hill til de klassiske stormagasiner som f.eks. Harrods.

Så hvad enten du er til kunst, kultur, seværdigheder eller shopping, så har London noget at byde på. Byen er værd at besøge på en forlænget weekend, men hvis du vil have det hele med, kræver det en miniferie i London.

Billig storbyferie i London

I ”gamle dage” var der rigtig mange, som kom til London ved at kombinere en bus- og færgetur. Men efter der er kommet meget billige flybilletter, er det nok de færreste, som ønsker at bruge deres sparsomme ferie på en bus og færge.

Faktisk er det ikke svært at finde billetter ned til omkring 500 kroner. Det er dog værd at bemærke, at London har tre forskellige lufthavne. Og prisen for at komme fra hver af dem og ind til centrum varierer meget.

Så I visse tilfælde kan det faktisk bedre betale sig at købe en lidt dyrere flybillet, hvis flyselskabet lander i en lufthavn tættere på centrum.

London har også mange forskellige hoteller i alle prisklasser. Det er på ingen måde umuligt at finde hotelværelser helt ned til 300 kroner. Og for under 1.500 kroner kan du bo midt på Trafalgar Square.

Find de bedste hoteller i London
Hos Hotels.com finder du de bedste hoteller i London. Vælg blandt gode familiehoteller og lækre luksushoteller.

Hotels.com kan med sine 80.000 hoteller verden over tilbyde rejsende et af verdens største udbud af hotelværelser. Hotels.com samarbejder både med de store hotelkæder og mindre, selvejede hoteller. Derfor kan Hotels.com også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller ellers melder udsolgt.

Find de bedste PAKKEREJSER TIL London
DTF Travel har et stort udvalg af pakkerejser til London. Derfor er der også gode muligheder for at finde en pakkerejse, der passer dig.
DTF Travel tilbyder rejser indenfor en lang række forskellige områder som kør selv ferie, storbyferie og ferie i egen bolig over hele verden.
Find de billigste flybilletter til London
Momondo søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du være sikker på at finde de billigste flybilletter til London

Momondo er en gratis fly-søgeside, der finder og sammenligner de seneste priser på fly. På den måde er du sikker på at få de billigste flybilletter.

Find de bedste og billigste
hoteller i flybilletter til pakkerejser til London