Storbyferie i New York

Til trods for en flyvetid på omkring ni timer, så er New York blevet et populært rejsemål for storbyferie for rigtig mange danskere.

Gadeliv i New YorkDet er der nu heller ikke noget at sige til, for New York er en rigtig verdensby, som du får svært ved at finde på samme måde i Europa.

Her kan du opleve de mest imponerende seværdigheder, spisesteder fra små, hyggelige bistroer til gourmet-restauranter i verdensklasse. Og så er shoppingmulighederne helt i særklasse.

Den største oplevelse i byen er dog newyorkerne selv. De er ikke rigtig amerikanere. De er verdensborgere med stort set alle nationaliteter repræsenteret i storbyen.

Billig storbyferie i New York

Beliggenheden langt fra Danmark gør naturligvis, at New York ikke er den billigste storby at besøge. Når det er sagt, så er det faktisk forbavsende billigt at flyve dertil i forhold til afstanden.

Der er ret stor konkurrence på flybilletter dertil, og det betyder, at en returbillet til 4.000-.5000 kroner absolut ikke er urealistisk. Er du fleksibel, og kigger du dig godt for, kan du endda finde kampagnetilbud, der er endnu billigere.

I New York findes der hoteller i alle prisklasser. De er dog sjældent blandt de billigste i verden, selvom en lav dollarkurs dog kan hjælpe dig lidt på vej.

Det er muligt at finde fornuftige hotelværelser til omkring 800 kroner på Manhattan. Og lægger du ca. 1.200 kroner, får du virkelig meget for pengene. Dyrere værelser på 5-stjernede hoteller med perfekt beliggenhed er naturligvis også mulige at finde.

Hotels.com

Find de bedste hoteller i New York

Hos Hotels.com finder du en lang række hoteller i New York. Vælg blandt gode familiehoteller og lækre luksushoteller.


Hotels.com kan med sine 80.000 hoteller verden over tilbyde rejsende et af verdens største udbud af hotelværelser. Hotels.com samarbejder både med de store hotelkæder og mindre, selvejede hoteller. Derfor kan Hotels.com også hjælpe sine kunder i perioder, hvor mange hoteller ellers melder udsolgt.
DTF Travel

Find de bedste pakkerejser til New York

DTF Travel har et stort udvalg af pakkerejser til New York. Derfor er der også gode muligheder for at finde en pakkerejse, der passer dig.


DTF Travel tilbyder rejser indenfor en lang række forskellige områder som kør selv ferie, storbyferie og ferie i egen bolig over hele verden.
Momondo

Find de billigste flybilletter til New York

Momondo søger efter flybilletter hos alle de store flyselskaber. Derfor kan du være sikker på at finde billige flybilletter til New York.


Momondo er en gratis fly-søgeside, der finder og sammenligner de seneste priser på fly. På den måde er du sikker på at få de billigste flybilletter.