Storbyferie i Rom

Rom har igennem historien været samlingssted for Det Romerske Rige, og sidenhen centrum for Den Katolske Kirke. Det gør naturligvis, at byen har et hav af spændende seværdigheder. Men ikke nok med det, så kan Rom også byde på lækker, italiensk mad og god shopping.
Rom

Rom har siden sin grundlæggelse for omkring 2.700 år siden været en magtfaktor i den europæiske historie. Først var det som centrum for Det Romerske Rige, og sidenhen har det været som centrum for Den Katolske Kirke.

Det betyder også, at hvis du tager på storbyferie i Rom, så vil du overalt se levn fra det antikke Rom, nærmest ligegyldigt hvor du bevæger dig hen.

Ruiner i RomRom er sandsynligvis den storby i Europa, der har flest historiske bygninger.

Så interesserer du dig for ældre historie, som vil det nok tage pusten fra dig at bevæge sig rundt blandt bygninger, der har en historie på mere end 2.000 år.

Og som om det ikke er nok, så er Vatikanstaten nærmest én stor seværdighed. Så du kommer i hvert fald ikke til at kede dig i Rom.

Billig storbyferie i Rom

Rom er ikke nogen billig by at holde storbyferie i sammenlignet med andre storbyer i Europa. Det betyder dog ikke, at du ikke kan få en billig storbyferie i Rom. Du skal måske bare lede lidt længere.

Prisen på flybilletter er forholdsvis høj til Rom. Det skyldes flere faktorer.

Først og fremmest ligger Rom ret langt fra Danmark, og det afspejler sig naturligvis også i prisen. Samtidig er der heller ikke så mange flyselskaber, der flyver dertil. Det betyder mindre konkurrence, og derved også højere priser.

Det kan dog sagtens lade sig gøre at finde billige flybilletter til Rom. Du skal måske bare være lidt mere fleksibel end til mange af de andre storbyer.

Til gengæld er prisen på hotelværelser meget rimelig. Du kan få et hotelværelse helt ned til omkring 300 kroner.

Vil du gerne bo tæt på centrum, så regn med omkring 800 kroner. Til gengæld er du jo så også i gåafstand til de fleste af Roms seværdigheder.